South Parks, Trey Parker och Matt Stone jobbar på nytt spännande projekt


Matt Stone och Trey parkers nya projekt bär namnet Alma Junction och det kommer att bli en film den här gången. Men vad filmen kommer att handla om har vi i nuläget ingen aning om.

Det var Discussing Film som berättade att filmfotografen Pawel Pogorzelski som tidigare gjort filmer som Midsommar och Hereditary kommer jobba tillsammans med South Park skaparna. Pogorzelski har mestadels jobbat på obehagligare filmer så hur blir denna blandning?

Än så länge har vi ingen aning vad filmen kommer handla om vi vet inte ens om de har ett manus i skrivande stund, men en titel har landat nämligen Alma Junction. Namnet är högst troligt ett kodord för deras nästa projekt. Då ställer vi kanske oss frågan, kommer vi få se en South Park: Bigger, Longer & Uncut eller en filmatisering av Tony vinnande musikalen The Book of Mormon?

Vad tror du? Kommer vi få se mer South Park eller filmatisering av The Book of Mormon. Vad hoppas du på?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *