Space Force säsong 3 – Allt vi vet


Space Force Netflix följer vi rymdstyrkans soldater som leds av den klumpiga generalen Naird, spelad av Steve Carell. Serien har trots delade recensioner fått mycket kärlek av streamingtjänstens publik och nu är den äntligen tillbaka med sin andra säsong. Om du vill veta hur det ligger till med produktionen framöver så har du kommit rätt.

Stort intresse för fler säsonger

Många vill se en tredje säsong av Space Force men vi kan konstatera att den ännu väntar på att bekräftas av Netflix. Det behöver dock inte innebära att den inte blir beställd längre fram. Det dröjde nämligen från maj till november 2020 innan streamingtjänsten beslutade att de skulle göra en fortsättning. Med största sannolikhet inväntar de tittartal för att kunna bedöma om det finns skäl eller inte att göra fler säsonger.

TIPS: Hitta fler filmnyheter på Cineasten!

Enligt statistiksajten Flix Patrol har den andra säsongen av Space Force inte tagit världen med storm – även om det fortfarande ser bra ut. Serien snittar för närvarande en femteplats bland Netflix mest populära serier just nu, vilket placerar den bakom nyheter som Inventing Anna och All of Us Are Dead. Den har däremot starka placeringar i flera tunga länder, bland annat en tredjeplats i Australien och Kanada, samt en fjärdeplats i USA. På svenska Netflix rankar serien just nu en femteplats.

När kommer Space Force säsong 3?

Om serien förnyas med en till säsong kan vi räkna med att den dröjer åtminstone till den senare delen av 2023. Detta sett till att serien först ska gå klartecken att byggas vidare på, för att därefter kliva in i förproduktion, inspelning och postproduktion. Vi har också med i beräkningen att det dröjt mer än ett och ett halvt år mellan de två första säsongerna.

I skrivande stund har ingen av seriens medverkande diskuterat en tredje säsong öppet. Vi uppdaterar dig så fort det finns spännande information vi kan dela med oss av gällande Space Force säsong 3.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *